Nettevangelisten

Nettevangelisten
Rolf Jørgen Hatletvedt

tirsdag 19. april 2016

GUDS FINGER!


GUDS FINGER



Du har sikkert hørt det er sagt: Vi må ikke bruke pekefingeren. Det skaper fordømmelse og skyver folk fra oss og fra Jesus. 


På en måte er det riktig hvis det er en kjødelig finger som har en ond og negativ hensikt. Nå er det ikke vår oppgave å peke finger mot noen. Men har du noen gang tenkt over at Gud har en pekefinger som han retter mot oss?

Guds finger.
Bibelen er full av eksempler på Guds pekefinger som rettes både mot et helt folk og enkeltpersoner. Hva er så Guds pekefinger? Guds finger er den Hellige Ånd. 


Jesus sier i forbindelse med at han driver ut en stum ånd og noen sier at det er ved Be`elsebul, de onde ånders fyrte, han drev de onde ånder ut. Jesus si da til dem: "Dersom det er ved ved Be`elsebul, de ånders fyrste jeg driver de onde ånder ut, da er jo Satan kommet i strid med seg selv, og da kan ikke hans rike bli stående. MEN ER DET VED GUDS FINGER JEG DRIVER DE ONDE ÅNDER UT, DA ER JO GUDS RIKE KOMMET TIL DERE". LUK 11:14-20. I Matt 12:28 sier han: Er det ved GUDS ÅND jeg driver de onde ånder ut. Det var ved Den Hellige Ånds kraft, Jesus drev de onde ånder ut, helbredet de syke og satte mennesker fri.


Vi har også tilfellet med David, etter at han hadde hadde drevet hor med Badseba, og drept hennes mann Uria. Da kommer profeten Natan til ham og forteller en historie om en rik og en fattig mann. den rike mannen hadde en stor flokk storfe og småfe, men den fattige hadde bare et lam. Den rike mannen fikk noen gjester, da tok han den fattige mannes lam og laget til en middagsrett av det for gjestene.
Da David fikk høre Dette, ble han rasende og sa at denne mannen skal dø, på grunn av det han hadde gjort. Da retter Naten pekefingeren mot David og sier: DU ER MANNEN! David ydmyket seg under GUDS Ord og Den Hellige Ånds tiltale. Her var det ikke i første rekke Profeten Natan som rakte sin finger mot David, men Den Hellige Ånd som pekte på og avslørte hans skjulte synder, hor og mord.

Natan var sendt av Gud til David, ikke for å fordømme ham, men for å avsløre og dømme synden i han liv. David forsøkte å skjule det han hadde gjort, men ingen ting kan skjules for Gud, alt er nakent og bart for Ham som vi har å gjøre med, sier Guds Ord.


Når den Hellige Ånd peker på og avslører noe i våre liv, er det ikke for å fordømme oss, men for at vi skal vende om og bekjenne vår synd så Jesus kan sette oss fri. Den Hellige Ånd viser oss sannheten så vi kan kjenne den, og sannheten skal sette oss fri. Joh 8:32





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv